Godsaker!

Igår åt jag mycket gott! Men så var det ju ändå fredag :).

Mackor med bacon och valnötter:Kött, pommes, sallad vitlökssmör och en klassisk julmust:Och så sötsakerna som slank ner vid olika tillfällen under dagen ;P:
Kommentarer:

1 - Alexandra!:

Guu, gott! TUSAN alltså, så hungrig jag blir nu!sv: Jo jag förstår precis varför man väljer att vila på dagen, det är väldigt svårt att hålla sig vaken när man är trött.Ah okej, då förstår jag. Jag har nämligen en ståltråd bakom tänderna i munnen efter en tandställning och den riskerar att gå sönder och då blir det jobbigt - ont i munnen. =/Oh, okej, då ska jag till den gatan! :DUnderbart med sushi! Soppan brukar man alltid få med. Eller, när man äter på själva sushistället får man gå och ta själv, det finns i en stor kastrull med lock. När man köper hem brukar man få med misosoppan. :)

2 Sandra:

Svar till - Alexandra!: He he, jo jag lyckades stoppa i mig en del godsaker ;PJa verkligen, tyvärr har sova på dagen blivit en dålig vana :/.He he :). Va! Brukar aldrig få med soppa när jag beställer sushi.. Dåligt... Ska ta upp det med dom lokala sushi ställena ;)

Kommentera här: