Jag i stan!

Här om sistens trippade jag ensam runt i bland annat gamla stan.

Jag försökte fördriva tiden medans Min Älskling jobbade samt hitta lite julklappar :)

Det var här jag entrade gamla stan:Där var det julpyntat och mysigt :):Jag gick in i en affär med mycket nallar och en del annat fint:Jag gick vidare i stan och hamnade på "Sergelstorgs" julmarknad:Där köpte jag en munk till Min Älskling (hans favorit). :)

Kommentarer:

1 - Alexandra!:

Den är så mysigt att gå på julmarknaden där! Nu har flera hyrt markplatser så stånden sträcker sig bort till och med utanför Gallerians huvudentré. Vad jag minn var det inte så långt bort förr. :O Massa häftiga prylar och massa gott att äta!sv: Nej men! Jag trodde också det var skumbananer. :OÅh, så jobbigt med allergier! Smakar det jätteannorlunda eller?Jag har alla uppe i bloggen. Om du går in på kategorin "kroppsmodifiering" så har du alla tatueringar där. :)Min pappa har gjort fyra av mina tatueringar, dem två senaste har jag tatuerat in hos Swahili Bob's.

Tyvärr finns inte Miami Ink som tatueringsstudi längre, utan senast jag läste om det var det en shop för kläder och sådant, med bl.a. märket som Chris Nunes och Ami James har.L.A. Ink vore hur tufft som helst! :DTack så jättemycket! Jag gillar den verkligen. :)

2 Sandra:

Svar till - Alexandra!: Ja eller hur :), alltid trevligt med julmarknad överhuvudtaget ;). Ja dom har nog utökat en del, men det är ju också bara trevligt ;)Ja men det var äckel bananer i stället ;PJa det är inte kul med allergier :(. Ja, jo, det är ju det att jag måste ta bort såsen och det är ju liksom den som gör Big mac till Big mac :/..Jaha där va dom ;) FinaÅ okej :) Så din pappa är/var tattuerare :) Har han lagt av eller? Okej.

Va :( Vad tråkigt :(! Men dom jobbar alla som tattuerare fortfarande? Det måste dom väl? Hade ingen aning om att dom hade stängt :(Ja visst vore det :) Snacka om helhetsupplevelse :D!Förstår jag ;)

Kommentera här: