Humöret på topp (om man håller toppen upp och ner)!

Det finns inte mycket att säga,
jag har sovit för mycket (för att vara på dagen), är deppig och har ont i huvudet. Jag vill bara att någon ska lyfta upp migh ur skiten och hjälpa mig att andas.

En chokladtallrik skulle nedrans fint också!:


Kommentarer:

1 - Alexandra!:

Massa kramar på dig! Jag tycker du ska unna dig en chokladtallrik, det kan få en att må lite bättre för stunden. :)sv: Stambyten är otroligt jobbigt. Alla rör ska bytas ut, så allt slits bort i badrummet så det endast är väggar och uppslitet golv. I köket försvinner hela diskbänken så man har inget rinnande vatten. Dusch med toalett står ute (väldigt fräscha dem vi fick) men inne får man en sån där mulltoa med pellets i.

Jag vill aldrig vara med om det igen. :PDet ska dem! Men det kanske kommer ett nytt mynt, en två- eller trekrona. Det är dock inte klart än.Nu kan jag inte se översta inlägget längre. :(Tack så mycket! Jag blev verkligen nöjd med bilden!Oj, kände du efter en så lång tid? :O Det har jag aldrig hört förr.

2 Sandra:

Svar till - Alexandra!: Å vad rar du är :)

Förstår det hoppas att jag slipper uppleva ett stammbyte! Fy tusan!Nä vad tråkigt :(Bra det ska du vara :D!Ja det gjorde jag men nu är det över i alla fall :). Hur är det med dina sprutreaktioner?

Kommentera här: