Hejdå, godnatt och puss!

I morse
 hade jag ganska så jätteont i magen i några minuter, jag låste in mig på kontoret och lugnade mig tills det gick över. Nu börjar jag känna av lite igen, ska nog gå och köpa lunch till den. Då kanske det blir andra tongångar? Man kan ju hoppas i alla fall!

Hej på er då! Hörs inte för ens i morn för jag ska till Älskling nu och där finns ingen dator.

Puss

Hissen jag ska ta:


©Sandra Rosén Dahlgren

Och vägen jag sa gå:


©Sandra Rosén Dahlgren

Kommentarer:

1 Malin:

SV: Usch ja, hoppas han hittar rätt till sist och att det inte är en stor bluff :/

Allt bra annars då?

2 Anna:

ja det har hjälp mig väldigt mycket, pluas att man blir mer van att gå i dem :) fast de är typ livsfavligt att ha stumpor i dem, man glider runt som bara den hahah ^^ men men..jo men visst är hans snygg hehe ^^

tack, de är redan på bättreingsväg :D

3 Alexandra - Ninja Fruit:

Usch, att ha ont i magen är nog bland det värsta som finns tror jag. :(

4 m'':

okej :) det är bra här :D

vad pysslar du med ? ♥

5 LIENE:

sv: jag med:)

6 Mathilda:

Sv: Okej. Matte är inte kul :(Allt bra med dig idag då? :)

7 Malin - Hockeyfruga:

haha eller hur :D hoppas magen är glad nu :)

8 Sanna:

Vad tråkigt att höra vännen! Det är livets gång, men man önskar att vissa fick stanna kvar lite längre. Vad ska du göra i helgen? Har du något planerat? Massa kramar till dig :-)

9 Sandra:

Svar till Sanna: Ja verkligen :´(! I helgen har jag bara jobbat! Jag sitter på jobbet nu. En riktig slit helg pust :). Men i fredagskväll var jag i alla fall ledig och då blev det god mat, godis och mys med min pojkvän (sömningt mys var så trött) :). Hur har din helg varit :)? Kram * tusen tillbaka :D

Svar till Malin - Hockeyfruga: He he ja :). Magen är aldrig riktigt glad i och för sig men det är mycket bättre :).

Svar till Mathilda: Nä verkligen inte, fy tusan! Jo det är okej, trött och utarbetad bara har jobbat helg... Hur är ditt läge :)? Har du en trevlig helg?

Svar till m'': Jo jag sitter på jobbet och har lunchrast. Längtar tills i morn då jag är ledig :D!

Svar till Alexandra - Ninja Fruit: Ja, och sjukdomar överhuvudtaget :(. Jag brukar ofta få så ont så jag svimmar det är riktigt äckligt :(!

Svar till Anna: Ha ha ha okej det gjorde inte jag :). ja jag ska nog börja gå in dom hemma så jag slipper det onda :). Japp det är han ;)

Svar till Malin: Ja verkligen! Såg du programmet? Jag missade. Jo rätt okej. Helslut, har jobbat hela helgen och några dagar i veckan så jag ser fram emot i morn när jag är ledig :)! Vad hittade du på i helgen?

Kommentera här: