En liten påse!

När mamma kom hem så fick jag en liten påse utav henne :)
En sån där som man kan få ibland om man köper över en viss summa. Det gjorde hon då och så fick jag den lilla gratispåsen :) Tack mamma.

Kommentarer:

1 miiah:

sv: förstår det! att ha ont i magen är verkligen ingen höjdare. Håller mina tummar :)det är det verkligen! :) Alpackor är underbara djur, jättemysiga om dem vill och jättefina att se på :) Gillar att vara där ute i lugnet på somrarna, där är superfint :)Hoppas du får en bra fredagskväll :)

kramar!

2 ellinore sånge. (highfive.blogg.se):

tack så mycket! :)

3 Erika:

Så snällt att du fick påsen =)

Elnett har jag funderat på att prova. Tala gärna om vad du tycker om den.Sv. Här ligger det kvar rätt mycket snö. Får se om jag tar några bilder imorgon.

4 Emma:

åh va bra :)

joda de är bara bra med mig tack :)kan du göra mig en tjänst? Kan du kommentera dom sista inläggen (fotografierna) och berätta vad du tycker om bilderna jag fotograferat? Skulle uppskatta det väldigt mycket! :) TACK!PUSS!

5 Lorissa:

sv: tack för tipset! Ska fundera vidare :)Vad händer imorgon då?

6 Savefors♥:

Svar: Åhh sådant är så typiskt när det bara är något poäng ifrån =/Kram Savefors♥

7 Sandra:

Svar till Savefors♥: Ja verkligen :(, det gnager mig ibland.. Jag menar dom som kollar in mitt cv och mina betyg vet ju inte att jag bara var ett ändå poäng ifrån G... Men det är ju som det :)

Svar till Lorissa: :). Ja gör det så att du slipper ångra dig sen :). I morn och idag är det jobb :/, men imorn är det bara halvdag och ikväll ska jag till Min Älskling :D! Själv då?

Svar till Emma: Bra :)! Kan jag väl ;) Kramar!

Svar till Erika: Ja det var rat av lilla mamsen :). Ja jag ska berätta när jag har prövat den :). Okej, hoppas att det smälter bort snart då. Vart bor du?

Svar till miiah: Tack va rart :). Å ja det låter jätte mysigt :)! Skönt med såna där lugna ställen! Tack den var sådär, hur var din fredagskväll? :) Kram!

Kommentera här: