My love!


Nu ska jag snart Ut i den extrema kylan och åka till den varmaste värmen man kan känna, kärlek.
Jag kommer hem i morn tror jag :). Hörs då!

Puss


Kommentarer:

1 Malin:

SV: Ja jag känner med att man måste få äta något gott på helgen. Samtidigt försöker jag bli av med sockerberoendet och då kan jag inte äta lite på helgen för det kommer sluta med att jag gör det i veckorna med >< Jag kan få sånt sötsug på kvällarna men det är bara att dricka ett glas vatten och tänka på något annat.Sen när sockersuget är borta och det gått några veckor om inte en månad så kan man unna sig utan att gå in i en ond cirkel :)

2 Jennifer:

Sv: Tack! :) Nej den var inte det minsta dyr, den var på rea och blev min för 119kr :D Det finns direktlänk under bilden så kan du kika :)

3 Caroline:

skulle varit skönt att ha mer plats ja! ;D fast jag vill inte flytta hemifrån än haha, orka städa, diska, laga mat och sånt (a)ja verkligen, man blir så seg hela dagen :( hoppas på att få mer sömn inatt!

4 Ness:

det vare verkligen :D

5 simone:

Det lät mysigt det :)

6 ELIN:

Åååå! Mys i den värmen!

7 Sandra:

Svar till ELIN: Å kära Elin! Ja jag gör det så mycket jag kan :) Ska svara på ditt mail snart också! KRAM så länge!

Svar till simone: He he ja, så mysigt med kärlek :)

Svar till Ness: Ja :D!

Svar till Caroline: Absolut :D! He he jo i och för sig men jag tar hellre det än att bo hemma längre jag är för gammal för det nu! STÅR INTE UT!!!

Ja, är du piggare nu då :)?

Svar till Jennifer: O nice, det ska jag göra ;)

Svar till Malin: Okej jag förstår :). Då är det nog bäst att göra som du gör aoch hålla sig borta från sockret en tid först :).

Kommentera här: