Fredag Idag!

Det är ett som är säkert i alla fall!
Hur den ska spenderas här är en annan fråga! Känner mig lite rörig i huvudet, så vi får se hur det här ska sluta! Kunde inte sova i natt så såg på en film som är ganska bra på något sätt "Motherhood", heter den. Sen åkte överlevnadskittet (öronproppar och ögonbindel), för vår- och sommarnätter på! Lycka till att sova annars liksom med dessa ljusa nätter och allt fågelkvitter he he ;) :).
Hur ska ni spendera er fredag?
 
 
 

Kommentarer:

1 Anna:

Sovmask är klockrent när man ska sova och inte vill störas av ljus speciellt på sommaren. Själv sover jag jämt med både öronproppar och sovmask. Sover så mycket bättre och djupare när det tyst och mörkt. Kan verkligen rekommendera alla att testa både öronproppar och sovmask. Med både på mig sova jag hela nätter utan av vakna av vare sig ljus eller ljud. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

Svar: Ja det är riktigt bra md öronproppar och sovmask, blir riktigt irriterad när jag sover nånstans och inte har med mig det :P! Stämmer in i den rekommendationen :)! Hm jag vet ju inte vilka du brukar använda, men jag brukar köpa dom på apoteket, finns olika påsar med flera par i. Om du får ont kan du ju kolla så att du inte har förstora proppar också, dom på apoteket säljs i olika storlekar :)!
Sandra Rosén Dahlgren

2 Anna:

Tack för tipset om apotekets öronproppar. Köpte deras gula öronproppar i small. Verkligen klockrena. Hur sköna som helt och gör inte det minsta ont. Ska verkligen fortsätta med dem. Betydligt mycket skönare än vanliga orangea industripropparna jag brukar använda.

Svar: Å va glad jag blir att du hade nytta av infon :D! Skönt att slippa ha ont i öronen! :D!
Sandra Rosén Dahlgren

Kommentera här: