Cocoo Smycken - Del 1 + Rabattkod!

Detta inlägg är i samarbete med Cocoo.se
 
Jag har samarbetat med Cocoo under flera år,
Cocoo är alltså en smyckesbutik som finns både på nätet men även som fysisk butik här i Stockholm. Jag tycker verkligen om företaget! Dom har ett väldigt varierat utbud med en massa smycken att välja bland. Några lite vanligare men också en hel del som jag inte har sett någon annan stans! Dom är också mycket trevliga på ett sätt som känns äkta och blir det något problem med beställningen eller liknande, så löser dom det alltid mycket bra! Sånt uppskattar jag för det finns för många otrevliga företag och säljare där ute! Så jag är glad över att samarbeta med dom :)! Under förra veckan fick jag ta del av ett super förmånligt erbjudande som landade mig massor med fina smycken! Tänkte att jag visar dom lite i omgångar, här är del 1 :)! Del två kommer i morgon och på måndag tänkte jag lägga upp en tävling där du kan vinna ett Cocoo-smycke! Kul va :D! Blir ni sugen på lite nytt bling under tiden så tycker jag att ni ska kika in på Cocoo.se, då kan ni även använda rabattkoden "AWESOME20" som ger er 20% på hela köpet :)! Gäller till och med den 29 oktober på ordinare priser :).
 
Dessa två coola handsmycken är typexempel på smycken som jag inte sett någon annan stans!
 
 
Ringen med not på (a.k.a G-klav), fick jag i en "Surprise!!-påse", som bara kostar 1 krona!
 
 
På hemsidan så beskrevs stjärnan på handsmycket som "kompassstjärna", fast för mig är det en julstjärna :), så nytt coolt julsmycke, yaay :D!
 
 
Och den här är ju fantastisk också, glittrar som bara den, älskar när det glittrar :)!
 
 
Köper man en "Surprise!!-påse" så försöker Cocoo-gänget matcha surprisen med det andra du har köpt, Jag valde kameraringen och så matchade dom med notringen, vilket va perfekt för jag ville ha den :)!!
 
 
Det var allt av del 1, del 2 kommer i morgon med ännu seriösare bling! ;) :P Ha en bra lördagskväll!

Kommentarer:

1 Netti Starby:

Fina smycken! :-D Kramis

Svar: Tack va kul att du gillar dom :)!! Kram :)
Sandra Rosén Dahlgren

Kommentera här: