Sak-letar Promenad!

I veckan när jag vardagsmotionerade slog jag typ minst tre flugor i en smäll!
Jag motionerade mig själv och hunden. Jag tog med en kasse med skräp som jag tömde vid en återvinningsstation och jag hittade en hel dela fina saker på vägen. Håller alltid ögonen öppna efter schyssta saker man kan ha användning för när jag går på promenad. Alltid hittar man något, en sten blommor att göra buketter av och ibland hittar man mer sällsynta saker. Hittade en en backspegel en gång, glaset var krossat men satt kvar och så var den stor också så den har förmodligen suttit på en lastbil eller åt. Fin och cool var den i alla fall :). På denna runda hittade jag ingen backspegel men en hel del annat!
 
Jag hade klänning med tröja över, udda strumpor och fula hemmaskor med finaste färgen.
 
 
Gick förbi kossorna som dissade oss grovt genom att resa sig upp och gå längre bort från oss...
 
 
Fast Tj brydde sig inte ett dugg om dom
 
 
Vid sopstationen hade någon spilt ut en massa pärlor. Jag sopade ihop ett gäng och la i den då mera toma återvinningskassen. Om dom är kvar nästa gång så tar jag ett gäng till!
 
 
Mäktig himmel
 
 
Det blommade mycket överallt. Blommorna har väl vilat under hettan och torkan och nu när det är lite mer normala temperaturer och det har regnat så passar dom på att slå ut, antar jag.
 
 
En liten smytitt på promenad fynden..
 
 
Tj bland blommorna ♥, fast det var nog inte blomdoft som lockade utan mer att lukta igenom meddelanden som andra hundar hade lämnat..
 
 
 Och här ser ni alla promenadfynd! Två fina stenar, ett gäng plastpärlor och en träpärla. En stor, gamaldags spik, stenar som färgats med "gatumarkeringsspray", i neonrosa(!), och en bit tegelsten med fint hålmönster 😍
 
 

Senaste Loppisfynden!

Ligger lite efter i loppisfynds-uppdateringen, tror jag har 3 eller 4 ovisade omgångar..
Här i det här inlägget ska jag i alla fall visa grejerna från den senaste loppisrundan, som var för typ 2 veckor sen eller nåt.. Har varit rätt dåligt väder nu på senare tid och då brukar den inte va så värt att åka till loppisen eftersom att det knappt är några där.. Åkte på loppis en gång när vädret var lite halvtaskigt och då var det bara 3 säljare liksom...
 
 
Här har vi skörden från sist då i alla fall 😀
 
 
En brödlåda med matchande burk i finaste färgen för 45 kronor, änglaburk 15. Hängaren och den lilla ljusstaken med manschett i glas kostade också 15 kronor vardera. Och fiskfatet tänkte jag använda såhär (bild10), ungefär. Det kostade 10 kronor.
 
 
En gammal glaskupa för 20 kronor. En hög med böcker som kostade från 5-10 kronor. Dom flesta dvd filmerna valde jag inte ut själv utan han som sålde kastade in ett gäng i min kasse (gratis), som han tyckte jag skulle se och så ,ha ha 😆. Filmerna kostade annars från 1-10 kronor.
 
 

"Tyst" - W.i.p!

Jag har fyndat akvarellpennor på rean hos Panduro!
Hann inte fota av dom oanvända eftersom att jag var så ivrig att prova dom. För er som inte vet så är akvarellpennor, pennor som man både kan teckna och måla med kan man säga. För använder man vatten antingen genom att doppa pennan i det, eller blöta ner pappret så löser fägen upp sig i vattnet och blir som akvarellfärg som man målar med pensel. Jätte härliga att använda. Lite bekymrad eftersom att pennorna med mina favoritfärger redan blivit betydligt kortare... Men finns nog att köpa separat sen. Har tecknat/målat med dom en hel del i veckan och här är en av bilderna som kanske kan bli nåt..
 
"Tyst" - Work in Progress