Tradera Köp!

Tänkte visa lite superfina grejer jag har budat hem på Tradera under dom senaste månaderna.
Fina saker är det såklart ;) :)! Vissa tänker jag använda på lite annorlunda sätt, tror det kommer göra att dom verkligen kommer till sin rätt och man lägger märke till dom för att det bryter av lite i den kontexten. He he låter kanske lite komplicerat men hoppas ni förstår vad jag menar. Nu kollar vi!
 
Snobben paketet!
 
♥ Snobben spelet, som är ett brädspel, vet inte hur "vuxenanpassat" det är men ska bli kul att prova någon mysig kväll :). Är perfekt för framtida barn/barnbarn/syskonbarn också.
 
♥ Ett Snobben pussel med mysigt motiv. Är fint att bara ha kartongen i en hylla men passar ju också perfekt för ovannämda barn som kommer hem till mig ;).
 
 
En vit metallkorg, lite gammaldags och romantisk
 
 
Med jättefina rosetter på båda sidorna om handtaget
 
 
Den är en sån sak som inte skulle kännas lika fin om man till exempel hade blommor i eller hade som brödkorg eller nåt. Jag tänkte ha den på golvet med hund- och kattleksakerna. Kanske bara är jag men jag tycker att det bryter av mot det förväntade och liksom lyfter korgen :).
 
 
Koppar paketet!
 
♥ En typ grytlappshängare i form av te-/kaffepanna. Den här kommer jag antagligen inte ha någon grytlapp på men tänker ha den på väggen i köket, fast i en åtminstonde liite annorlunda konstalation. Mer om det när köket är tillräckligt iordninggjort för det.
 
♥ En onödig men cool, tändsticksaskhållare :). En snygg liten detalj i inredningen tycker jag, speciellt ocm man har en lite annorlunda tändsticksask också, nä jag är svårt nöjd med alltihop!
 

Loppispremiär och Äppelträden!

Igår var jag på loppis, men besökte min första uteloppis för i år, redan söndagen innan.
Årets ute-loppis-premiär alltså :). Var fett taggad :) ;), Försöker ju spara alla småpengar under året i en bössa som jag sen kan använda på loppisarna, har inte sparat så länge i år men fyllde min nya lilla fladdermusbörs med det jag hade och det räckte långt faktiskt. Fynd kommer i eget inlägg. Efter loppisen var vi en stund hos min Moster igen jag passade på att sniffa på alla syrener som slagit ut där, så vackra! På hemmaplan igen så satt jag bara ett tag på trappen och tittade på mina fynd och så :). Sen gick jag för att fånga äppelträdens blommning innan den var över. Det var förra söndagen i stora drag det :).
 
I bilen, redo att fynda! (Solglasögonen fyndade jag på vinterrean för övrigt, 20 kr bara!)
 
 
Småpengar är en "loppares" bästa valuta!
 
 
Loppisfältet! Det var flera rader med säljare, det är då det är som bäst :)!
 
 
Spenderade någon timme och hittade mycket fint, sen hoppade vi in i bilen igen
 
 
Åkte till Moster och syrenerna
 
 
Framåt kvällen vi var hemma igen med våra blommor :)
 
 
Jag älskar dom, kan man ta nog med bilder eller se på dom för mycket, tror inte det!
 
 
😍😍😍
 
 
Hela trädet surrar av små söta hummlor också, ser så mjuka och gulliga ut!
 

Födelsedagspresenter!

Tänkte att det var på tiden att lägga upp mina födelsedagspresenter.
Har ju lovat att jag skulle göra det ;). Fyllde år i april (mer om den dagen här :)), och fick denna skara med fina saker. Lite sober färgskala på allt tillsamans, inte alls min färgskala egentligen men det är ju fina grejer som sagt :)! Fick även blommor, pengar och födelsedagskort :).
 
♥ Sött miniväxthus
♥ Diamantformad glödlampa med guldöverdrag
♥ Ernst Kirchsteigers bok "I det enkla bor det goda"