Hej!

Jag stängde visst av där i juldeppen...
Men ny blickar jag framåt mot ett nytt år :). Troligen kommer inte heller det bli perfekt men jag kommer försöka göra det så bra som möjligt i alla fall. Jag har en del inlägg att dela med er eftersom att jag inte bloggat på några dagar nu. Om julen och om Tinas födelsedag plus lite annat smått :).

Jul depp!

Jag känner inte för jul! Eller det är för tidigt, för snabbt! Jag har inte hunnit med :(.
 Det är lite som i dom där mardrömmarna jag brukar ha ibland. Då jag inte nes har vetat om att det är jul för en och så visar det sig att det är dagen före... Okej riktigt så illa är det väl inte men... jag har bara inte hunnit det jag måste och mitt rum är ett bombnedslag och då menar jag verkligen det! Ett rejält krig! Det går typ inte att få ordning! Det är för litet för mig och mina saker nu. Det är kört! Jag har som tidigare skrivit gett upp tanken på att just den här julen kommer bli den "perfekta". Men att vakan upp i den där röran kommer förstöra det mesta... Ja jag får se vad jag kan göra i morn :/...


Hejhej!

Det är ingen vidare idé att försöka gå upp klockan 06.00, när man gick och la sig (somnade), cirka 02.30. Det fungerar helt enkelt inte.
 Jag sitter nyduschad och dricker te. Pappa tjatar om att han ska ha datorn och jag försöker stressat skriva ett par rader samtidigt som jag funderar ut hur och när allt ska göras.. (Plus ovanstående). Drömde föresten att jag kom i slagsmål med ett par kaxiga och otrevliga "bikers". Jag vann! Ikväll ska vi fira Tina :D! Som blir 22 (finally! Välkommen i klubben ;))