Rabatt hos Cocoo!

Fram till den 7 Mars så får ni 15% rabatt hos Cocoo.se!

Ange koden "bloggspecial"

Använd koden så kan du till exempel köpa det här våriga och söta armbandet för 208,25 (kostar 245 egentligen). Och det är inklusive frakt.


Tankar i svart!

Hej Hej!
Ibland undrar man vekligen hur man ska bära sig åt! Medeciner hit och dit dom hjälper för en sak men skadar mig på andra sätt. Jag har upptäckt att man andningsspray innehåller laktos. Är det därför jag har så ont i magen jämt? Finns det några alternativ... Magen är extra känslig nu också eftersom att den håller på att läker från mitt fleråriga gluten ätande. Det gör så ont hela tiden och ibland slår det till ännu värre så att jag nästan svimmar eller gör det fullt ut. Då när jag har så där ont då (ni får ursäkta mig), men då undrar jag verkligen varför man ska leva! Jag blir så rädd för allting!

Fettisdagen!

Morgonen på "Fettisdagen" var vacker och spenderades hos Min Älskling.Det var "rökutveckling" i tunnelbanan som visade sig vara damm (som ni säkert hörde på nyheterna). Jag fick ta en buss till stan. Tack och lov att jag visste vilken buss jag skulle ta så att det inte blev som förra gången detta hände. Då irrade jag runt i stan hela dagen typ..

Jag åkte direkt och träfade Niki. Vi fikade och lunchade och sen gick vi till doktor båda hade tid samma dag och samma tid! Ha ha, knas!Morfar hämtade mig vi handlade och jag fick dessa praktiska klämmor :):


Hemma så bakade jag gluten- och laktosfria semlor:Äntligen! Har inte ätit semlor på flera år!