På vårpromenad!

När jag och tjejerna träffades den här veckan så var vi ute på vårpromenad:

Vi satt på en brygga där segelbåtarna sjöng för oss i vinden


bild snodd från Niki.Sen gick vi till ett litet berg vid vattnet och satt där en stund. Jag badade fötterna.Efter det gick vi tillbaka till Tina och gjorde lunch/middag.Resten av kvällen hängde vi bara, pratade och ja ni vet.Sen föjde Tina med oss till bussen och vi skilldes åt.Nu är Tina i Göteborg och jobbar i en månad :(. Nedra unge att fara omkring!

Godmorgon Valborg!

Har jag sovit gott?...
Hm tror inte det.. Jag hade en massa sånadär "jaga-drömmar". Ni vet när man hela tiden försöker att nå nånting och så hinner man aldrig fram.. Det är ofta svårt att skaka av sig drömmar när man väl har vaknat, så nu sitter jag här och känner mig lite olustig och stressad. I alla fall Valborgsmässoafton idag. Jag ska fira den med pojken. Vad ska ni göra?

Gillade vädret igår, det var lungt och vackert. Det regnade en stund också. Vilket har skapat en fin grön matta ute.

 
 

Så kul man kan ha med lite kartong!

När jag träffade tjejerna i veckan så skulle vi som vanligt handla mat först.
 Och kolla vem som stod vid ingången (typ) :). Jo Martin Stenmarck och gänget. Var tvungen att fota och så tog Niki en bild på mig med dom ha ha ;D. Willy´s killen fick va med på ett hörn också :). Å jag vill jätte gärna gå på "Ladies Night" igen men vet inte riktigt hur det blir med pengar så får vänta.. Och försöka vinna biljetter under tiden :D!