Redo?

NEJ!! Jag är absolut inte reda för julafton!
Har inte fått till allting som jag vill ha det, och inte hunnit med allt. Men det är väl som vanligt... Så jag får göra det bästa jag kan av situationen liksom. Men har ingen större lust att sätta igång med allt som måste göras innan i morgon... Men om jag lyckas komma igång så kommer det komma en massa juliga inlägg här på bloggen under dagen. Inlägg som jag inte hunnit posta än.. Hade i alla fall en mysig frukost stund idag med julost och "Äntligen Hemma". Där bland andra min favvo Elsa julpysslade.
 

Till Jul!

Skulle vilja bära detta halsband på julafton!
Det är sött med sina rosetter men ändå lite kaxig in-your-face storlek liksom :). Perfekt julhalsband enligt mig :D! Fast jag skulle givetvis använda det under andra delar av året också om jag ägde det ;) Kommer från Cocoo.se och kostar 395 kronor. men glöm inte att ni har 15% rabatt fram till julafton om ni använder koden "GODJUL2013"!
 
 
Bild och produkt från Cocoo.se
 

Glad Lucia!

Ja Glad Lucia i efterskott!
Var ju i fredags det var Lucia. Firade inte så mycket.. Hade en massa vardagsgrejer att ta tag  i och hade inte tid att piffa till mig eller nånting. Men jag hälsade i alla fall på min morfar med levade ljus och saffransbulle. och så åt jag glutenfria lussekatter ;). Såg  Lucia-klippet nedan på "svt-öppna arkivet", äkta 50-tal, coolt att se :). Kul och se deras hobbys också :).
 
Årets Lucia 1954
Länk