Sommarlook!

Nu börjar det bli sommar på riktigt!
Första Juni i morn och jag har hört att det ska bli riktigt varmt i helgen! Så då passar det bra med en liten söt sommarlook här på bloggen! Har varit inne och spanat på Lindex igen och titta va fint och somrigt det blev :)! Söt rosa klänning i kombination med vita sneakers, är lite barnsligt sommarlätt tycker jag :). Halsbandet är underbart och väskan är ju jättefin och perfekt att ha på någon sommarfest :)!
 
 
Produkter och bilder från Lindex.se

Lakrisrulle!

Cloetta har släppt en ny version utav Center på rulle.
Nämligen mjölkchoklad med lakritsfyllning. Den va god precis som dom andra sorterna av samma slag som finns. Men denna är åt det mildare hållet, inte så salt.
 

True Blood!

Jag har kollat in första säsongen av "True Blood" i veckan.
Jag tittade inte på serien när den gick på tv så det var första gången jag skaffade mig en egen åsikt om vad alla har snackat om :). Och jag gillade det :). Var ju väldigt spännande, kul också att Alexander (Skarsgård), är med och att han får prata lite svenska då och då. Men nu måste jag ju se andra säsongen! Det finns ju så mycket att reda ut och få svar på! T.ex (LÄS INTE NU OM NI SKA SE DEN OCH INTE VILL  FÅ HINTAR I FÖRVÄG!), Vad är det för skumt med kvinnan som Tara träffat? hur känner hon Sam?  Vem eller vad hände Laffayette? o.s.v, o.s.v. Så andra säsongen ska inskaffas förr eller senare ;).