Stranden och Skogen!

Idag var Faster här.
Vi fikade utomhus innan vi gick på promenad i skogen till stranden. Där spontan badade jag. Tur att jag hade passande underkläder! På vägen tillbaka så sa Faster att det var så länge sen hon ätit smultron, så jag letade upp några till henne :). Hemma så fikade vi igen innan Faster åkte hem. Har varit en lugn och ganska rofylld dag i fina naturen.
 

Torsdagen!

Igår var jag och badade med Malin och hennes barn
innan jag drog iväg på en välbehövlig shoppingrunda. Jag mötte upp syrran i "Nacka Forum" och så gick vi lös på rean. Jag har väntat ut den ett tag nu för att få dom riktigt saftiga fynden ;). Och det gick väldigt bra! Ska visa er sen!
 
 
Handlade nästan enbart rea, men man kan ju titta
på nyheterna som den här fina på "H&M":
Några utav kassarna, fyndkassarna och snyggt provrum på "Bik Bok":
Efteråt va det gott med en kall "Coco Sunshine" från "Naked Juice Bar"!:

On their way...

...Home to me!
 
Bilder och produkter från Nelly.se

Till Pappa!

I tisdags följde jag med mamma på möte hos begravningsbyrån.
Inget roligt möte och det är mycket att tänka på och bestämma. Men det gick väl ganska bra ändå. När vi gick igenom symboler för dödsannonsen så bestämde vi att jag skulle rita en istället, blir mer personligt, mer "pappa" då. Så gjorde en igår. En med kärlek, en som symboliserar hans kamp och som innehåller två av hans största intressen, motorcyklar och fotografering. Hoppas att du tycker om den Pappa ♥
 
 
 

Flykt!

Någon vecka efter Pappa försvann, åkte jag Mamma och min Syster till Stenstranden.
Skönt att komma hemifrån lite. Den platsen är väldigt vacker också så jag känner mig närmare pappa där liksom på något konstigt sätt...Kanske har det också med att göra att man "reser" dit och pappa har på sätt och viss gjort en resa från jordelivet.. Äsch jag vet inte, svårt att hålla reda på känslorna och veta vad dom betyder. Men skönt va det i alla fall att få komma bort lite, härligt med hav och att vara utomhus. Det var inte så "vackert" väder med det gjorde inte så mycket. Ska nog försöka åka dit nu på semestern också.
 

Papper & Porslin!

Min Elle-prenumeration har rullat igång nu :).
Här är första numret jag fick hem med posten och mina fyra Lovisa Burfitt koppar som jag fick som premie.
♥ 
 

Sommarlov!

Igår fick jag semester eller sommarlov som jag fortfarande vill kalla det ;).
Bara två veckor men jag ska försöka ta vara på dom. Innan sommarlovet började jobbade vi på med allt som var tvunget att bli klart, cheferna bjöd mig på lunch och så fick jag en fin blomma. En rosa Mårbacka pelargon, jättefin :)! Hon är så rar :)! Visar er mitt miniväxthus som jag köpt på Ica Maxi också :).
 

Loppis Fynd Del 2!

Allt känns banalt i jämförelse med det som har hänt.
Men livet är fyllt av banala saker som vi tycker om och skänker oss lite glädje så jag kommer att börja lägga upp små inlägg om kläder, saker jag har fyndat på loppis, goda saker att äta, o.s.v igen. Jag måste leva vidare.
 
Här kommer Loppis Fynd Del 2! (Del 1)
En liten rosa stekpanna som man kan steka till exempel ägg eller matgarnityr i. Och en gammal burk som innehållit citronte, med tillagningsråd på sidan. Stekpannan kostade 10 kronor och burken 1 krona ♥.
 

RSS 2.0
Test