Dekorera Hemmakontoret!

En ny vecka har börjat!
Sommaren börjar ta slut och dom flesta måste börja jobba eller åtminstånde börja ta tag i pappersarbete och annat.. Det känns ju roligare om man har en fin plats att sitta på. Dekorerat med fina saker som faktiskt inte bara är fina, utan praktiska också. Så, har hittat några saker som jag skulle vilja piffa upp min kontorshörna med (Nu är den ju inte riktigt klar men det kommer den bli vad det lider ;)).
 
Snygga Kontorsprodukter från "Lagerhaus", "Åhlens" och "Hemtex"
 
 
 
Bilder och produkter från:
 
Lagerhaus lagerhaus.se
båda Skrivböckerna, alla Boxar, Linjal, Penna, Kort och Korthållare och Glasask
 
Åhlens ahlens.se
Brevpress
 
Hemtex hemtex.se
Lampa
 

Sista Tisdagen i Augusti!

Igår var jag tvungen att gå upp okristligt (;)) tidigt!
Och det var efter ännu en svårsoven natt (fortfarande allergierna som var besvärliga). Anledningen var ett läkarbesök på vårdcentralen. Tycker nämligen att det är svårt att andas genom näsan, jag kan typ inte gå och prata samtidigt och när man ska göra andningsövningar ni vet, när man ska andas in genom näsan och ut genom munnen så får jag inte tillräckligt med luft och måste börja andas in med munnen igen. Läkaren tryckte in en lång slang i näsan och typ ner i halsen.. Fett obehagligt! Han sa att han kollade efter polyper och ifall halsmandlarna hade växt bort som dom skulle. Hade inga polyper och mandlarna var bortväxta så I was like "high five kroppen!" ;). Slutsattsen var i alla fall att det troligen var allergierna som påverkar mig hela tiden och han skrev ut nässpray. Ska pröva den i ett tag och så ska jag tillbaka. Så hoppas på det bästa och använder nässprayen inte helt behagligt det heller by the way, men är bara att köra på!
 
Efteråt hängde jag med Mamma. Vi kikade lite på "Plantagen" men köpte inget. Sen va vi på "City Gross" där en vattenkanna och dynor fyndades. Skönt att ha det lite förspännt inför nästa sommar :)! En runda på "Lindex" blev det också, jag hittade en klänning för bara 100 kronor och snyggaste solglasögonen. Avslutade med ännu en mataffär "Maxi" nämligen där jag hämtade ut medecin och hittade några riktigt schyssta fynd!
 
Alla fina blommor på "Plantagen", vill ha en hel del egentligen men får vänta tills jag har gjort i ordning mer hemma och inte har lika taskigt med plats.
 
 
Nya glajjerna ;). Tycker att dom är som en blandning av gammal filmstjärna och hippie
 
 
Lutar mig mot motorhuven och väntar på Mamma, med fyndkassen bredvid.
 

Street Art - Odense!

Tänkte vi skulle ta en närmre titt på två utav konstverken jag tyckte bäst om i Odense :)!
 
Väggmålning av "MISS TAKE"
Fatta va mäktigt det va att runda ett hörn och se den här torna upp sig på ett flervåningshus!
 
Konstnären verkar vara lite hemlig av sig... Men jag hittade denna sida om man vill se mer verk!
 
 
Målningen gick ned för kortsidan på huset och vidare...
 
 
.... åt vänster på den här muren
 
 
Favorit delen är ju helt klart ögonen.
 
 
 
Skulptur av "Lauritz Rasmussen"
Den va fin och dramatisk tycker jag! Den passade fint i parken där den stod! Vet inte vad den handlar om dock... Kvinnans blick är ju rätt skräckinjagande.
 
 
Coola vinklar och fina former
 
 
 
Blicken!
 
 
En sida med lite mer info om konstnären hittade jag här