Min Älskade Pappa

I onsdags hände något av det värsta jag kommer att uppleva.
Min pappa dog i cancer. Min Pappa är borta! kommer jag någonsin förstå det? Sorgen kommer väl att bli lättare att bära men jag kommer alltid att behöva bära den. Jag vet att jag kommer klara det, folk klarar det hela tiden. Men det är sjukt! Sjukt och hemskt! Jag saknar honom så otroligt, fruktansvärt mycket! Orkar inte tänka på det orkar inte känna, men jag måste ju, det finns där hela tiden även när man lägger tankarna på annat så är det där hemska och jobbiga och petar på sinnet i bakgrunden. Känns som om att jag kommer bli galen av sorg och saknad. Men Jag tror också att han finns någonstans i sfären, ser vad som händer, känner och bryr sig ♥
 
Men han känner nog inte sina kroppsliga smärtor längre. Som tur är! Han har bekämpat många sjukdomar under sin livstid. Flera omgångar hjärtinfarkt och cancer har han besegrat innan denna omgång. Han kämpade hårt under den sista tiden. Han kunde knappt andas, hade väldigt ont, inte röra sig och bara prata med enstaka ord ibland men han stannade längre hos oss än läkarna trodde att han skulle göra.
 
Så Pappa, du var en kämpe, en bra förebild och du va en fin människa! Jag är stolt att bära ditt namn och dina gener, jag älskade dig när du levde och jag äskar dig nu! Älskade, älskade Pappa!
 
♥♥
 

Utveckling!

Hon utvecklas på pappret.
(innan)
 

Loppis Fynd del 1!

Var ju på loppis förra söndagen.
Nu ska ni få se lite av det jag hittade! Det kommer en del 2 sen också ;)
 
Det blev ett "silver"-fat med krusiduller för 35 kr.
En Marilyn Monroe box med tre filmer för 20 kr.
Och två kristallskålar, 25 kr/styck.
 

Morgonen Fredagen den 7 juni!

Det är varmt och vackert ute.
En sommardag, syrenerna blommar och doftar, skuggan är ljummen, himlen blå och morfars dörr är öppen. Ledig är jag också. Härligt! När jag vaknade ungefär 08.20, så låg jag länge kvar i sängen, handlingsförlamad. När jag väl gick upp så orkade jag inte fixa frukost direkt utan öppnade dörren och bara klev ut., började fota lite efter en stund och sen kom Alice springande, och gosade. Älskade djur! ♥
 

Nykommlingar i Grannskapet!

En vacker kväll under veckan så flyttade det "in" en massa söta kossor,
i närheten av var jag bor! Malin och jag gick dit direkt när vi fick veta :). Malins barn kom sen också :). Det var riktigt stora kossor och hela sju kalvar hade dom! Fick klappa lite på en utav dom och mata en annan, dom andra ignorerade oss eller bara stod och glodde :). Trevligt i alla fall att dom ska bo där :D!
 

Denna Söndag!

Söndag idag och loppis!
Ska snart åka dit med Malin och hennes dotter. Min mamma är redan där :). Hoppas såklart på en massa trevliga fynd :D! Visar sen. Så länge tänkte jag visa upp ett fynd som jag gjorde på Tradera :)! Bara 4 kronor för dessa bestick (plus frakt)!
 
 

Sketch her!

En skiss med fjärilar fransar och hon...
 

13 Bilder!

13 Bilder från Kungsträdgården en kväll i maj.
Körsbärsblommorna tog sina sista andetag och det var lugnt och lite sorgset.
 

RSS 2.0
Test