Rosa och sött från Maxi!

Kollade igenom reklamen i veckan och såg en massa vackra vårnyheter i ett Ica Maxi blad.
Mycket fint som man vill ha, man kan köpa det på nätet också! Men jag ska jag nog ta en tripp till själva affären och köpa några rosa skönheter ;)! Såg så mycket fint!
 
 

Flytt!

Ja då var det ett tag sen igen!
Det är pestens fel (magsjukan), jag hade det först sen blev pappa sjuk trots att jag har hållt mig isolerad, alltså kunde jag inte veta om jag kunde bli smittad igen... Min syrra blev också sjuk.. Så har försökt att hålla mig borta så mycket som möjligt den här veckan! Faran är nog inte riktigt över en men det är längre bort nu tror jag..
 
Vid busshållplatsen, påväg från smitta nummer 1! Sen finns det ju i och för sig 1000-tals fler smittor till där ute men jag drar i alla fall ifrån stället där jag vet att det finns för tillfället! He he  ;)
 

Dagens Look! "I Grått och Guld"

Grått och Guld,
Inget jag skulle komponera ihop själv i första taget men nu var kläderna redan färdigmatchade så. Mörkgrå stickad kofta med guldiga armbågar (från rean 75kr!), grått linne med guldigt detalj (från rean 29kr!) mina fina små armband (från rean 15kr!) och så ett par vanliga blå jeans till det.