Loppis Fynd!

Personligen så var det tredje utomhus loppisen för den här sommaren, i söndags.
Och det var den mest lyckade också! Det var soligt (fick första brännan för i år), jätte mycket utställare och många köpare också. Jag hittade en massa fint! Speciellt nöjd med väggljusstaken med rosett! Har sett såna på två olika bloggar i vår och blivit super avis! Så det är helt sjukt att jag hittade en sån på loppisen, bara sådär liksom! Yaay :D! Skulle vilja ha en till men om jag inte hittar det så är det okej, jag har i alla fall en :)!
 
En härlig liten samling av modernt och äldre!
 

Make up Queen!

Här är det färdiga resultatet av den här processen. Hoppas att ni gillar det!
 
Make up Queen
 
Oljepastellkrita
 

Sommar Plantering!

Ägnade mig åt plantering en varm kväll för några dagar sen.
Hade hittat blommor lite här och där, till nedsatt pris och hade nu tillräckligt för att fylla krukorna så det var dags att plantera helt enkelt! Färgskalan gick i vitt och rosa (som vanligt ;)). Hoppas nu att dom trivs och växer tills sig riktigt ordentligt!
 

Work in Progress - "Make up Queen"!

Denna bild gjorde jag för ett antal månader sen.
Den är gjord med oljepastellkrita och den är klar, men innan jag avslöjar slutresultatet så får ni kika lite på processen ;).
 
Work in Progress - "Make up Queen"
 

Söndag!

Förr förra söndagen, även känd som Mors Dag, spenderades på följande sätt.
Mamma fick frukost på sängen av lilla mig, senare drog hon och jag till vår första utomhus loppis för i år. Var inte så bra väder och därmed rätt dött på loppisen.. Men hittade lite småsaker i alla fall. Efteråt sammanstrålade vi med Morfar och min Bror på kyrkogården, min Mamma skulle lägga blommor på sin Mammas grav. Satt vid Mormors och Pappas gravar och fixade runt dom innan vi åkte vidare hemåt. men först köpte jag den svår hittade jubileums glassen som "Magnum" och "Dolce & Gabbana", har samarbetat ihop och som av säljs i väldigt begränsad upplaga, fanns bara en i kiosken (ha ha), köpte den och delade broderligt/systerligt med dom andra. Va väl god men inget jag rå fastnade för (som tur va!) Värre ligger det till för Mamma och Brorsan.. Dom lär ju inte få tag på någon igen liksom...
 
Baklucke-loppis
Två små lampor (som jag antagligen kommer sprejmåla), två små glas vaser och en "mobilhållare"

Jag var guldig och tillflätad ;)
Special glassen smakade pistage och vit choklad

ELLE & Philippa!

Jag har lyckats fylla på min porslinsamling en hel del med hjälp utav prenumerationer på mina favorit tidningar! Vilket är ett jättebra sätt tycker jag! Jag har slagit till när det är en premie som jag vill ha (såklart), och då får jag både premie och tidning lyxigt hem i brevlådan, billigare än om jag skulle köpa i butik, så topp helt enkelt :)! "ELLE" och "ELLE Decoration"hade två separata premie erbjudanden med "Philippa K" porslin och eftersom att jag samlar på flera utav hennes mönster så var det ju bara att ta tillfället i akt :). Ena prenumerationen är typ ett år gammalt men har ju inte visat så blir nu i stället :).
 
 
"ELLE" & muggar, "Ink Stripe" av "Philippa K"
"ELLE Decoration" & skålar, "Ink Lace" av "Philippa K"

RSS 2.0
Test