Tina är tillbaks!

I Måndags var jag med Niki och Tina i stan :)
Första shoppingrundan sen Tina kom tillbaka :). Det var himla skoj, men jag belv sååå utröttad efter ett par timmar! Hittade fina pylar som ni kanske får se sen ;) (ska inte lova så mycket, blir inte alltid av :/). Här är i alla fall lite bilder från dagen!

Här sitter jag i en provhytt medans Tina provar kläder och Niki fotar sig själv (skulle jag aldrig göra(..... ha ha ha ;) )). I handen har jag ett knippe toffsar som jag sen köpte. Och på mig har jag "The look of the day", som jag skulle vilja kalla "Rosträdgård i aska" ;)Piki och jag vilar på en snyggt mönstrad sak medans Tina köper hårfärg.Utanför godisaffären med ett utav de bästa lakrisutbuden jag har sett! "Caramella".Lunch, sallad i "Kungshallen".Nämen det är ju H&M och det är 10% och det är NIKI!Jag så "Mupparna" i en rulltrappa. HA HA HA nej det är Tina och Niki ;) ♥Trevlig dag som vanligt ♥

Make up Store - Klubbkväll!

Hej på er alla!
Igår var jag på klubbkväll på Make up Store. Tyvärr ensam :/, men det var kul i alla fall!Kvällen började med en drink och tilltugg, men jag kunde inte äta snittarna (allergi), och jag dricker inte alkohol. Fast det fanns ju lite frukt och godis också :).


Snyggt att dom har satt loggan på glasen och på fatet!

Temat på kvällen var "Black" så dom visade hur man lägger en snygg sotning. Jag bad en av makeupartisterna att sminka mig i rosa och guld ville få lite inspiration till min födelsedag :).
Snyggt gjort men lite för mycket brunt för min smak.

Jag köpte lite också och eftersom att det var klubbkväll så var det 20% rabatt på allting :)För att jag handlade över en vissa summa fick jag dessa produkter gratis. (man får också gamla nummer av deras klubbtidning gratis om man frågar :) )