Glimtar!

Här är några glimtar från veckan som gick :)!
Jag testade nya "Plopp" med smak av päron och kaktus. Den var lite skum men god på nåt sätt ändå, luktade gott :). Prövade "Panda-glassen" också, lakris, yum! Jag såg "Pianot" på dvd med mamma. Jag har sett den en gång tidigare men det var länge sen och jag kom knappt ihåg nånting. Men det är en bra film tycker jag, poetisk, vacker och hemsk. Fick "Hello Kitty" klistermärken en dag utav mamma också :), he he rart <3 ! Läste en Agatha Christie klassiker också "Mord i Mesopotamien". Det tog en kväll/natt. Det var som alltid spännande och jag blev lite skräckslagen några gånger.. När jag säger skräckslagen så menar den sortens skräck som får en att  låsa dörren, tända alla lampor, och försiktigt kolla mot fönstret så att det inte står nåt otäckt där :)
 

Yes, shoes & stuff on their way!

Har nyss beställt en massa snyggt via Members!
Är ju billigare att handla via dom, om det är någon som vill så kan jag bjuda in, behöver då er mailadress :).
 
Blev bland annat en väska från "NYPD" och skor från "NLY Shoes".
 
 
Bilder & Produkter från Members.se

Femtio Nyanser!

Jag har varit intresserad av boken "Femtio nyanser av honom" från första gången jag såg omslaget på reklamskyltar i tunnelbanan! Men jag slog inte till för ens i år på bokrean. Finns ju tre böcker i serien så jag köpte alla tre vilket var en nedra tur, dom är nämligen sammanhängande som en hel bok.
 
Tre böcker och det tog tre veckor att läsa ut dom. Jag blev inte besviken, gillar dom verkligen! Dom är väl mest kända för sina erotiska inslag, vilka är med men det är mer än så! Det är passion, kärlek, spänning och humor. Skrattade rakt ut flera gånger :). Dom kan va en aning tjatiga ibland, mycket samma ordval och ordföljd. Men på det hela taget underbara och absolut läsvärda :)