Glimtar!

Här är några glimtar från veckan som gick :)!
Jag testade nya "Plopp" med smak av päron och kaktus. Den var lite skum men god på nåt sätt ändå, luktade gott :). Prövade "Panda-glassen" också, lakris, yum! Jag såg "Pianot" på dvd med mamma. Jag har sett den en gång tidigare men det var länge sen och jag kom knappt ihåg nånting. Men det är en bra film tycker jag, poetisk, vacker och hemsk. Fick "Hello Kitty" klistermärken en dag utav mamma också :), he he rart <3 ! Läste en Agatha Christie klassiker också "Mord i Mesopotamien". Det tog en kväll/natt. Det var som alltid spännande och jag blev lite skräckslagen några gånger.. När jag säger skräckslagen så menar den sortens skräck som får en att  låsa dörren, tända alla lampor, och försiktigt kolla mot fönstret så att det inte står nåt otäckt där :)
 

Yes, shoes & stuff on their way!

Har nyss beställt en massa snyggt via Members!
Är ju billigare att handla via dom, om det är någon som vill så kan jag bjuda in, behöver då er mailadress :).
 
Blev bland annat en väska från "NYPD" och skor från "NLY Shoes".
 
 
Bilder & Produkter från Members.se

Femtio Nyanser!

Jag har varit intresserad av boken "Femtio nyanser av honom" från första gången jag såg omslaget på reklamskyltar i tunnelbanan! Men jag slog inte till för ens i år på bokrean. Finns ju tre böcker i serien så jag köpte alla tre vilket var en nedra tur, dom är nämligen sammanhängande som en hel bok.
 
Tre böcker och det tog tre veckor att läsa ut dom. Jag blev inte besviken, gillar dom verkligen! Dom är väl mest kända för sina erotiska inslag, vilka är med men det är mer än så! Det är passion, kärlek, spänning och humor. Skrattade rakt ut flera gånger :). Dom kan va en aning tjatiga ibland, mycket samma ordval och ordföljd. Men på det hela taget underbara och absolut läsvärda :)
 

Midsommarafton!

Kvällen innan midsommarafton,
blev det bestämt. Det blev midsommar på en ö i skärgården med delar av släkten plus fler ;). Det var ju inte bästa vädret men lilla Tjorven (min hund), älskade sin första skärgårdstripp :).

 
Tjorven i krans <3
Gjorde nämligen kransar till både henne och mig :)
<3
I was going to dress up... but then it became cold... So I didn´t...
Traditions-tittande
Wear it like at boss ;D
Vacker solnedgång
Och dans på loge med live-spelade sommarsånger
 

Sviken Ängel!

Gjorde denna för ett bra tag sen men har fortfarande inte visat den så, får bli nu :)
 
Sviken Ängel
 
Teckning i tusch, blyerts, bläck
 
 
 

Free Dawit!

En utav mina största mardrömmar är att bli oskyldigt anklagad, tillfångatagen och inlåst!
Vilken hemsk, olidlig ångest! Denna mardröm är sann för alldeles för många! En av dom är Dawit Isaak, som fängslades 2001 på grund utav sitt arbete som journalist. Han anklagas för landsförräderi. Demokrati och yttrandefrihet borde gälla alla, i alla länder! Vi måste fortsätta kämpa tills det gör det! Ni kan läsa mer, skriva på protestlistor och mycket mer på http://www.freedawit.com/act
 
Jag blev upplyst om Dawits situation via en låt som är helt underbar! Stark, vacker och har verkligen ett viktigt budskap! Många svenska kändisar har deltagit i denna låt/video, bland annat min favorit Stephen Simmonds.
 
Fågelsång - Tillsammans för Dawit 
 

Woooooaaaaa!

Som vanligt så har det vart uppehåll här igen då..
Det är väl bara jag antar jag.. Det händer mycket i mitt liv. Det tog slut med pojkvännen, jag har börjat träna, Årsdagen av pappas död har varit, jag kom inte in på skolan jag sökte och det har blivit sommar. Snart är det Midsommar också, helt sjukt. Får se hur framtiden blir. Hoppas på att orka blogga mer regelbundet till att börja med i alla fall.
 
Puss!
 
 

RSS 2.0
Test