Ängla

Har gjort en ängel i blyerts. Kallar henne Ängla.
 

Vintermys!

Å va jag fryser!
Börjar bli riktigt kallt med frost och is mitt på dagen, fast det passar nu när det snart är december :). Har ett hemligt vapen mot kylan också, vintermys ;). Igår "använde"  jag det och sen framåt eftermiddagen åkte jag och mamma iväg. Vi skulle hämta fynd som jag gjort på "Blocket" (mer om det sen), sen kollade vi upp ett nytt "Rusta" innan vi handlade mat.
 
Vackra frostvirvlar
Vattendroppar som blivit is
Och frost på marken
Vintermys med nybakade scones och te
Och vintermys med tjocka sockor och tofflor
Juldekorerat på "Rusta" i Nacka
Köpte dessa på "Rusta" för 20 kronor :)

Juldags!

Om en vecka  är det Första Advent
och så är det (som en vän på fb påpekade), också en månad kvar till Julafton. Så nu kan man få börja lite tycker jag. Bland det värsta jag vet är när dom börjar med allt juligt i typ oktober! Jag småbörjade lite i förra veckan med att göra en liten lista med saker jag behöver och aktiviteter jag vill hinna och så. Sen så har jag börjat målat om två utav mina adventsstakar och köpt nya "låg-liknande" lampor till dom. Alla som känner mig vet att jag ju måste ha rosa adventsstakar! Och eftersom att jag inte hittat/hunnit/haft råd att köpa dom rosa i butikerna så slog jag till på röda nåt år när det var fett billigt och nu har alltså målat två utav dom rosa :)
 
Har målat dom i lite slarvig "shabby chick-stil", men ska ju såklart finslipa lite ta bort all färg på ljusen och så ;).
 

Liten shopping-runda!

För typ en vecka sen så var jag på möte
och efteråt tog jag mig en titt inne på Lokalföretaget "Brisak". Såg och hittade mycket fint. Bland annat Snygga trälådor i "shabby chic" stil som jag ska ha i köket när det blir klart. Och ett nostalgikort som jag har ramat in :)
 
Älskar att dom har neonrosa shoppingvagnar :):
Stod och tittade en stund på alla glittrande kristallkronor:
Och så såg jag dom här jättesöta lamporna, också lite "shabby chic":
Har är nostalgikortet plus inredningstidning som jag köpte i mataffären sen.:

Skor I kind of love!

Förra fredagen blev jag förkyld, eller jag tror nog att det var en blandning av förkylning och allergi. Alla Halloween planer blev totalt förstörda :(, och varje gång jag har försökt göra något den här veckan så har jag mått jätte dåligt så nu sitter jag här, har ganska tråkigt och vilar. Men tänkte i alla fall visa upp mina senaste skoinköp! Dom är festliga :D! Snygga och billiga också! Från "Nelly" via "Members".
 
 I kind of love them ♥
 

RSS 2.0
Test