Feeling Blue!

En bild som ni har fått kika lite på under processen (här), har varit klar i ett tag nu!
Den är gjord med promarkers och om allting går som planerat så kommer den få ett nytt hem i nästa vecka :)
 
"Feeling Blue"
 

Chihuahua Bus!

Satt och gick igenom lite bilder.
Hittade dessa från tidigare i våras! Jag och min bästis va på promenad med hundarna, vi pausade lite vid vattnet och lät dom leka. Dom hade så kul! Älsklingar! När man ser att ett djur mår bra och har roligt så mår man faktiskt bättre själv, man rycks med liksom :)! Älskar djur!
 

Ringar, Ringar, Ringar!

Det är fortfarande 50% på alla ringar hos Cocoo.se!
Finns många fina ringar att välja bland och 50% rabatt är ju topp :)! Jag klickade hem ett antal i förra månaden, men är sugen på några fler.. Så får se om jag gör det igen ... ;)
 
Klicka er vidare till butiken och rean via Bannern på vänster sida ;)

Flytande Blommor!

Det kanske är rätt uppenbart redan men säger det i alla fall!
Jag älskar alla blommande buskar och träd! Körsbärsträden är magiska! Blommorna som fallit till marken brukar jag ta vara på ibland, och lägga i en vas inne, jättefint tycker jag, vackert med bara lösa blomblad som ligger på marken också! Man får välja en bred vas av förklarliga själ. Denna vas kommer ifrån "Hemtex" som har skapat den i samarbete med "Plaza Interiör".
 

Marmorerad!

Hade suktat efter "H&M Home´s" porslin med marmor tryck länge nog,
så beställde några delar ur den fina serien! Och jag är knappast den första som har gjort det! Marmor är ju och har varit en stor trend i ett tag nu, men det är ju inte därför man köper, är ju för att man tycker att det är snyggt såklart, vilket jag tycker att marmortrenden är, jag är marmorerad ;)! Några handdukar som va på rea slank ner i varukorgen också! Passar även på att visa min fina ljuslykta med inspirerande ord, från "Bolia"!
 

Försommar!

Ja snart är maj slut och vi kommer gå in i juni, den första sommarmånaden!
Jag har levt i 28 år men det är alltid smått otroligt när sommaren kommer på något sätt. Märks att sommaren närmar sig i alla fall! Visst en del dagar/kvällar tror man att det håller på att bli höst.. Men det blir stadigt varmare, allt möjligt växer upp ur jorden och det är ljust länge på kvällarna!
 
En Försommarkväll I Maj!
 
 

Nya Parfymer!

Parfym rea!
Lindex har lanserat sitt eget kosmetika märke och ska tydligen sluta sälja kosmetika från andra märken. Så på det Lindex jag besökte här om veckan så var det rea och "ta-två-betala-för-en" på smink och parfymer! Så slog givetvis till ;) :). Köpte två av Christina Aguileras parfymer som jag inte prövat förut! 199 kronor styck var reapriset men blev ju 100 kronor styck eftersom att det var "ta-två-betala-för-en"! Topp!
 
Red Sin & By Night av Christina Aguilera
Så fin design på både flaska och förpackning!

Valborgshelgen!

Långhelg igen, förra gången det var långhelg var ju vid valborg!
Den helgen spenderade jag på Lidingö tillsammans med en utav mina bästa vänner! Vi gjorde inte så mycket, blev ingen eld eller så, chillade mest. Tittade på film och tv, sov länge (jag i alla fall ;)), åt långa frukostar, läste en massa "Perfect Guide", bara hängde helt enkelt. Vi hann med en tripp till Lidingö centrum också, är alltid så vår-fint där!
 
Bästis & Jag
Mysfrukost och läsning
Lidingö Centrum och årets plantering.
Lidingö Centrum Space-at  ;)
Tulpaner & hyacinter
 
"Fiskarflickan" av Ansgar Almquist
Magnolia!
 
 
 
"Torch of Hope" av Mi Ankarcrona
 
Blommande frukträd
 
 
 
Manipulerat klotter
Snyggt uppslag från "Pefect Guide"

Tre Inköp!

Ja fredagskvällens aktivitet blev till slut städning...
Jag vet så "rock´n roll" liksom, och "I´m such a rebell" (not). Men får man "feeling" så får man! Skönt att få det gjort när energin hoppar på en. Skulle faktiskt kunna säga att det jag är lite rebellisk på mitt eget lilla vis "Jag bryr mig inte om samhällets fest norm! Jag gör vad jag vill!" ;) ;)! På natten såg jag på film igen "What´s love got to do with it" (en film om Tina Turners liv). Fy tusan va hjärtat kniper ihop sig i smärta och sorg ibland under den filmen! Se!
 
Nu tänkte lägga upp några "ovisade" inköp från dom senaste månaderna. Allt är köpt på specialpris/rea :)
 
Bild 1: Bra-att-ha-produkter från Make up Store.
Borste att lägga bas smink med (i mitt fall "cover all mix"), mycket bättre och lättare att lägga med än den lilla penseln som jag hade förut! Plus en "Eye Primer" så att ögonskuggan sitter, gör ju också så att färgen på skuggan blir intensivare eftersom att mer av den stannar kvar på ögonlocket. Köpt på klubbdag med 20% rabatt
 
Bild 2: Böcker från Bokrean!
Bokrean var ju för några månader sen och jag passade ju såklart på att haffa en del böcker bland annat dessa!
"Art Nouveau - Posters, Illustration & Fine Art" av Rosalind Ormiston, Michael Robinson 
"Erte - Art Deco Master of Graphic Art & Illustration" av Rosalind Ormiston och James Peacock
"Vogue - Christian Dior" av Charlotte Sinclair & "The Mammoth Book of Gorgeous Guys" av Barbara Cardy Köptes när det var halva rea-priset (score!)
 
Bild 3: Lyxigt vacker bh!
Finaste färgen och glittrande stenar, älskar liksom! Köp på Lindex, märke "Ella M". Köpt för halva priset.
 

Fredag Idag!

Det är ett som är säkert i alla fall!
Hur den ska spenderas här är en annan fråga! Känner mig lite rörig i huvudet, så vi får se hur det här ska sluta! Kunde inte sova i natt så såg på en film som är ganska bra på något sätt "Motherhood", heter den. Sen åkte överlevnadskittet (öronproppar och ögonbindel), för vår- och sommarnätter på! Lycka till att sova annars liksom med dessa ljusa nätter och allt fågelkvitter he he ;) :).
Hur ska ni spendera er fredag?
 
 
 

Dom Älskade Körsbärsträden!

Nu har väl körsbärsträden i Kungsträdgården mer eller mindre blommat ut skulle jag tro..
Men jag var där när det begav sig! Dom va så vackra att man blev galen! Kameran fick jobba hårt och kommer nu visa lite utav bildskörden! Önskar verkligen att jag hade en systemkamera, men man får ju jobba med det man har så att säga. Älskar i alla fall dessa vackra träd och deras blomning är en utav vårens höjdpunkter!
 

RSS 2.0
Test