Nytt kök!

Några bekanta till familjen har bestämt sig för att göra om sitt kök totalt.
Och det innebar att vi fick ta deras inte alls gamla, gamla kök. Så nu gör vi också om vårat kök totalt. Detta innebär i sin tur totalt kaos för tillfället. Ni vet kanske hur det är att bygga om. Men jag hoppas på att det snart är färdigt så man kan använda det nya fina fräscha köket :).

Katterna tycker att det är kul och spännande med röran :):Kommentarer:

1 NIKI:

hej gumman, när kan du se New Moon ??? pusspuss

2 N I L M A:

vad spännande!

det blir säkert kanonbra :D

3 VALDRIN:

mjauuu

4 - Alexandra!:

Jo då, jag vet hur det är att bygga om. Förra håsten hade vi stambyten så varken köket eller badrummet var tillgängligt. Bara kyl och frys som fungerade, allt annat fanns inte ens där. :Psv: Ja jag känner faktiskt inte så mycket Calle, han tilltalar mig inget speciellt liksom. =/Det är under en ganska lång period ändå, men det var nog i Augusti jag bestämde mig för att ta ut mer kontanter och inte använda mina mynt. Jag hade lite mynt i sparbössan innan, men inte mycket. :)50 öringar bör man göra sig av med innan årsskiftet, för om jag inte minns fel så ska dem försvinna helt.

5 Sandra:

Svar till - Alexandra!: Stammbyten, det är komplicerat va? Låter inte kul alls :/.Okej :), jo det blir ju mycket! Speciellt om man sparar ALLA mynt som du :).Va! Ska 50-öringarna försvinna :(, tråkigt!

Svar till N I L M A: Ja:). Ja tack det hoppas jag med ;)

Kommentera här: