Min Måndag!

Igår regnade det sannerligen mycket hela dagen.
Men det va okej för mig. Igår började också en kurs-grej som jag ska gå på i 12 veckor, berättar väl mer om det va det lider, men stannar vid kurs-grej för nu :). Hade i alla fall svårt att sova och spännde mig under natten så var enormt, sjukt, megatrött när det var dags och gå upp och det höll väl i sig hela dagen. Kurs-grejen verkar okej i alla fall, första gången är det ju alltid en massa gå-igenom-grejer och så. Men nästa gång så sätter det väl igång mer på riktigt. Efter kursen hade jag en 1-timme-och-30-minuters-lucka innan jag skulle gå på möte i samma område. Roade mig med ett besök i djuraffären, blomsterffären, klädaffär, mataffär, och avslutade med att äta en äcklig powerbar och spela sudoku på mobilen. Efter mötet sen så hängde jag på Mamma för att göra lite ärenden.
 
En glimt-bild på looken för dagen, hade svarta leggins till detta.
 
 
Små tokiga fiskar i djuraffären.
 
 
Dom här små aporna bor i djuraffären och är alltså inte till salu. Så fruktansvärt söta. Men varje gång jag ser djur i bur/akvarium och så vidare, så startar den där komflikten i mig. "Har dom det tillräckligt bra?", "borde inte alla djur vara fri?", "borde vi ens ha husdjur?", "vart går gränsen?"... Det är svårt!
 
 
Black Molly fiskar.
 
 
I klädaffären såg jag snygga skor! Men köpte inte för dom va ganska dyra och jag behöver inte o.s.v.
 
 
I blomaffären hittade jag en burk med änglar, köpte en av dom.
 
 
En gammal regn-brunn, föråldrad, märkt och vacker.
 
 
När mamma hämtade upp mig. Var jag sjukt flummig av all trötthet så gjorde miner, flummade och när vi var i affärer senare och vi hade kollat lite på varsitt håll så flinade jag stort och vinkade överdrivet (som dom gör i tecknade serier typ..), när jag såg henne. He he ja, så kan jag va ibland då..
 
 
Vi kollade lite på "Mio". Köpte jag något, köpte jag inte? Ja jag antar att vi får se ;) :)... Dom här va fina i alla fall, speciellt vingen!
 
 
I en "Stadsmissionen - butik" Hade dom färgkordinerat böckerna i en utav hyllorna. Gillar skarpt! Köpte en fin glasask där.
 
 
Det var väl allt om dagen det. På kvällen kände jag mig sjuk av trötthet och hade ont i huvudet, magen och hela kroppen, däckade tidigt. Känner mig äckligt trött nu också, men måste försöka hålla mig vaken till natten!

Kommentarer:

1 Sofie:

Sv: Ja, men eller hur! Jag trodde också att handen bara skulle hänga och dingla eller att skelettet skulle peka ut genom huden, haha. Har inte ens stukat något förut så vi trodde att det var en kraftig stukning, speciellt eftersom den svullnade upp som en badboll direkt. Men jag satt och typ kryst-andades hela vägen hem och var tvungen att hålla i handleden för att det gjorde så ont av bilens rörelse. Usch och fy! Men ja, nu vet jag hur det känns att bryta något iallafall, hehe. Har inte varit i stallet sedan jag bröt den men ikväll ska jag dit och titta när min syster rider. Ska bli mysigt! Jag har inte egen häst och ridskolan ligger ganska långt bort från där jag bor, så det har inte blivit att jag åkt dit. Min syster reste runt i Asien under våren så har inte haft någon att följa med heller. Men nu så!
Och ja, själva frakturen läkte ju rätt fort, på ca 5 veckor. Men så har jag ju haft så mycket ligamentskador och inflammationer i hela handen och handleden och dessa läker tydligen mycket saktare än skelettet. Hade ingen aning. Men som du säger, det värsta är över och det går åt rätt håll hela tiden :}

Nä, är riktigt besviken över hur han hanterade allt. Så gör inte en bra chef. Det där med lönen stressar ihjäl mig men jag hoppas att det löser sig. Och ja, intervjun gick himla bra! Jag skulle bli kontaktad idag med besked, men hon sa att hon hade fått en väldigt bra bild av mig.

Tack snälla, det hade vi! :-D

Svar: Ja precis, trodde man hade bra sätt att se om det va brutet men tydligen inte då.. he he. Nä fy, jag hade nog svimmat, det är så min kropp reagerar på extrem smärta :(. He he a en erfarenhet rikare typ... ;) :). Va mysigt, jag har aldrig ridit men det verkar så kul och mysigt, hela "stall-livet" verkar så mysigt (fast jag fattar att det är mycket tungt jobb och så). men verkar va en lugn och mysig miljö! Vill verkligen pröva att rida nångång! Oj, man tänker ju att själva benet skulle ta längst tid att läka.. Lär mig mycket här ;)! Det är bra att det går åt rätt håll :)!! När får du rida igen tror du, du måste sakna det :( ?
Verkligen! Å va bra att intervjun kändes bra och att dom fick en bra bild :)! Har du fått det nu :)?!

Härligt :)!!
Sandra Rosén Dahlgren

2 Ronja%2520Therese:

De där skorna var verkligen snygga!

Svar: Visst va dom :)! Kanske slår till nån månad när jag känner mig lite rikare ;)
Sandra Rosén Dahlgren

Kommentera här: